Как да пазаруваме

I. РЕГИСТРАЦИЯ
За да пазарувате в www.hitautoparts.com, трябва да се регистрирате с имейл и парола. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите e-mail и парола, лични данни, телефон и адрес за доставка. Като регистриран клиент вие ще имате възможност да се възползвате от всички услуги на онлайн магазина ни.


II. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон 'Добави в количката'. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална "пазарска кошница". Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. За ваше удобство кошницата се визуализира непрекъснато в горния десен ъгъл на екрана, като във всеки един момент може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.

Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доствака на посочения от вас адрес.


III. ПОРЪЧКА
Натискането на бутон 'Купи сега', Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва:
1. Избор на адрес за доставка. Ако не желаете да бъде изпратен продукта на посочения по време на регистрация адрес, трябва да въведете новите данни. След като сте уточнили адреса за доствка, натиснете бутона 'Следващ'.

2. На последния етап от поръчката на екрана се визуализира направената от вас поръчка, цената и адреса за доставка.