Menu
Your Cart

Рекламация и връщане

ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКА

Когато получите продуктите си, трябва да ги проверите дали са в нормално състояние преди да ги отворите. Моля уверете се, че няма нарушена опаковка.


ИМАТЕ ПРАВО ДА ПРОМЕНИТЕ МНЕНИЕТО СИ

Имате 14 дни за да върнете поръчката си. Те започват от деня, в който получите продукта си. Всички продукти трябва да бъдат върнати в оригиналните им опаковки и да не са отваряни. Моля, запазете цялостта на продуктите. Вие сами ще трябва да организирате и да заплатите куриерската услуга. Ние ще огледаме продуктите в срок от 3 дни след получаването им и ако сте одоборен ще възстнановим парите ви.


ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

В случай, че направите поръчка и решите да я откажете, може да го направите докато статуса на поръчката ви е "Не е изпратена". Трябва да ни изпратете съобщение на office@hitautoparts.com или се обадите по телефон 046664077. Ако, вече е изпратена, вие ще трябва да я изчакате получаването и.  След това ще трябва да ни я върнете като организирате и заплатите сами куриерската услуга по връщането обратно. Ние ще огледаме поръчката щателно и до 3 двевен срок ще възстановим парите ви.


ПОЛУЧИХ ГРЕШЕН ПРОДУКТ

В случай на получаване на грешен продукт, моля да се свържете с нас в 7-дневен срок. Това става лесно, като ни изпратите съобщение на имейл или ни се обадите по телефона: 046664077.


ДЕФЕКТНИ ПРОДУКТИ

Моля да приемете нашите извинения, че може да сте получили дефектни или продукти с нарушена опаковка. Разбираме раздразнението ви и за това искаме да разрешим проблема по най-бърз начин. Ако мислите, че продуктът е дефектен или с нарушена опаковка, моля свържете се с нас, като ни изпратите съобщение на имейл или ни се обадите по телефон. Трябва да ни кажете какво точно не е наред с продукта ви и проблемът ще бъде разрешен. Ние ще се погрижим за всичко.


РЕКЛАМАЦИЯ

При предявяване на рекламация, съгласно чл.112, чл.113 и чл.114 от Закона за защита на потребителите, може да претендирате за:

  • Безплатно извършване на ремонт.
  • Намаляне от цената.
  • Възстановяване на заплатената сума.
  • Заменяне на продукта с нов.

За Ваше удобство имаме специално разработено меню, което да Ви улесни при предявяване на рекламация. Може да го намерите в меню ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ линк Връщане на стока в долната част на екрана.


НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ ПОРЪЧКАТА СИ

Съжаляваме, че не сте получили продуктите си. Трябва да ни уведомите в рамките на 7 дни, откакто сте получили имейл, че продуктът ви е изпратен.


ВАШИТЕ ПРАВА

Нашата политика за връщане и възстановяване не нарушава вашите граждански права. За повече информация за гражданските ви права, моля посете сайта на Комисията за защита на потребителите www.kzp.bg


КАК ДА ВЪРНА ПРОДУКТ?

Свържете се с нас през акаунта си или ни пишете на имейл: office@hitautoparts.com

Трябва да ни информирате за номера на вашата поръчка, продуктът, който искате да върнете и причината за връщане. Ние след това ще се свържем с Вас за да уточним детайлите и начина на връщане.

Моля опаковайте продуктът сигурно и надеждно.

Моля вземете и пазете товарителницата на вашата пратка. Тя ще ви е нужна в случай, че продуктът се загуби по време на транспорта и вие искате компенсация от куриерската фирма. 

Продуктите са ваша собственост до момента, в който те пристигнат при нас. Затова моля изпратете продуктите с надежден куриер.


КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД ТОВА?

Всички продукти, които се връщат при нас ще се проверят щателно за описаните от вас за дефекти. Ако всичко описано от Вас е точно така, ние ще ви върнем парите чрез банков превод или пощенски паричен превод (ППП). Рекламациите се завършват в срок от 7 дни след получаването им.


КОГА ЩЕ ПОЛУЧА ПАРИТЕ СИ ОБРАТНО?

Парите ще бъдат възстановени в рамките на 5 работни дни, след като получите информация с нашето становище.


РАЗХОДИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Ние можем да ви компенсираме за разходите по връщане на продуктите, в случаи, в които:

  • сме ви изпратили грешен продукт
  • продуктът е дефектен

Във всички останали случаи разходите за връщане са за сметка на купувача.