Авто силикон

Авто силикон

Високотемпературни авто силикони за гарнитури на двигателя, водната помпа, турбо и други. Херметик, червен и черен авто силикон. 

Показване:
Подреждане по:
Активна почистваща пяна за автомобилен интериор BERNER -10%

Активна почистваща пяна за интериор BERNER

Mултифункционална почистваща пяна с много висока почистваща сила 500 ml, спрейОбласти на приложение  За цялостно почистване на интериора на автомобила. Приложимо за тапицерия, упорити замърсявани..

14.40 лв. 12.96 лв. без ДДС: 10.80 лв.

Лента за лепене на ауспух ABRO

Бандажната лента за ауспух ABRO ER-400    Изработена от алуминий и високотемпературен залепващ агент, устойчива на високи температури. Тя е икономична и лесна за работа (без да раз..

4.20 лв. без ДДС: 3.50 лв.

Маслоустойчив силикон Victor Reinz

Маслоустойчив и топлоустойчив силикон за гарнитури Victor Reinz е един от най добрите на световния пазар, одобрен от всички европейски и японски производители на автомобили и е с работна температ..

12.00 лв. без ДДС: 10.00 лв.

Монтажна паста за ауспух ABRO

Монтажната паста за ауспух ABRO се използува при всички сглобки и свръзки на съединенията при монтажа на ауспуха. Осигурява голяма плътност и еластичност. Температурен диапазон - до 1100 °C...

9.60 лв. без ДДС: 8.00 лв.

Монтажна паста за ауспух BERNER

Монтажната паста за ауспух BERNER се използува при всички сглобки и свръзки на съединенията при монтажа на ауспуха. Осигурява голяма плътност и еластичност. Температурен диапазон - до 1000 °C. Предпаз..

9.60 лв. без ДДС: 8.00 лв.

Почистващ препарат за DPF филтър

Висококачествен почистващ препарат за DPF филтър BERNER 243617BERNER DPF Cleaner е специален незапалим почистващ препарат за oтстраняване на остатъци от пепел и oтлагания на сажди във филтрите за..

49.20 лв. без ДДС: 41.00 лв.

Силикон ABRO - маслоустойчив червен

Червения маслоустойчив силикон ABRO е предназначен за ремонт и подмяна на уплътнения, работещи при висока температура (до 348 °C). Може да се използва за замяна на почти всички гарнитури в автомобила ..

5.40 лв. без ДДС: 4.50 лв.

Течна грес спрей BERNER

Висококачествена течната грес спрей BERNER   Дълбоко проникващата смазка BERNER осигурява дългосрочно, надеждно смазване на части, които са изложени на високо натоварване, удари и вибрации к..

13.20 лв. без ДДС: 11.00 лв.