Лента / паста ауспух

Лента / паста ауспух

Лента за лепене на ауспухни тръби и паста за ремонт на ауспуха на камиона и автомобила.

Показване:
Подреждане по:

Бандажна лента за брезент 48 мм

Бандажна лента / американско тиксо / тиксо за лепене брезентШирина: 48 мм.Дължина: 24 метраМатериал: полиетилен и каучуково лепило подсилени с полиестерна тъканЦвят: сивУстойчивост на влага, вода..

5.76 лв. без ДДС: 4.80 лв.

Бандажна лента за брезент 72 мм

Бандажна лента / американско тиксо / тиксо за лепене брезентШирина: 72 мм.Дължина: 24 метраМатериал: полиетилен и каучуково лепило подсилени с полиестерна тъканЦвят: сивУстойчивост на влага, вода..

7.80 лв. без ДДС: 6.50 лв.

Лента за лепене на ауспух ABRO -26%

Лента за лепене на ауспух ABRO

Бандажната лента за ауспух ABRO ER-400 е изработена от алуминий и високотемпературен залепващ агент, и е устойчива на високи температури. Тя е икономична и лесна за работа (без да разглобявате и без н..

4.20 лв. 3.12 лв. без ДДС: 2.60 лв.

Монтажна паста за ауспух ABRO

Монтажната паста за ауспух ABRO се използува при всички сглобки и свръзки на съединенията при монтажа на ауспуха. Осигурява голяма плътност и еластичност. Температурен диапазон - до 1100 °C...

9.60 лв. без ДДС: 8.00 лв.

Монтажна паста за ауспух BERNER

Монтажната паста за ауспух BERNER се използува при всички сглобки и свръзки на съединенията при монтажа на ауспуха. Осигурява голяма плътност и еластичност. Температурен диапазон - до 1000 °C. Предпаз..

9.60 лв. без ДДС: 8.00 лв.

Почистващ препарат за DPF филтър

Висококачествен почистващ препарат за DPF филтър BERNER 243617BERNER DPF Cleaner е специален незапалим почистващ препарат за oтстраняване на остатъци от пепел и oтлагания на сажди във филтрите за..

49.20 лв. без ДДС: 41.00 лв.

Течна грес спрей BERNER

Висококачествена течната грес спрей BERNER   Осигурява дългосрочно, надеждно смазване и високоефективна защита от корозия.Предназначение:За смазване на части изложени на голямо натоварване и..

13.20 лв. без ДДС: 11.00 лв.